Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η Αποστολή για Αστέρα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ουσιαστικά την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το βράδυ της Τετάρτης (8/1, 20:00,OTE SPORT 4), ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα γίνει μία ελαφριά προπόνηση με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως συνηθίζει να κάνει ο Μίτσελ πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο ματς με τους Αρκάδες, στην οποία βρίσκεται ο Πελέ. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον Εργοτέλη, ετοιμάζεται για το ερυθρόλευκο ντεμπούτο του, καθώς εξέτισε την τιμωρία που κουβαλούσε από την προηγούμενη ομάδα του.

Εκτός έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τη 19η αγωνιστική της Super League (12/1). Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος γυμνάστηκε επίσης κανονικά για δεύτερη σερί ημέρα. Αντίθετα, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μάρκο Στσέποβιτς αποκλείστηκαν από τη 18άδα του πρώτου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αβραάμ προφυλάχθηκε λόγω κόπωσης, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα, όπως και ο Σέρβος επιθετικός λόγω μικροενοχλήσεων στο δεξιό δικέφαλο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγκιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Πελέ, Σαβιόλα, Σιόβας, Βέργος, Βούρος, Βάις. Στη 18άδα βρίσκονται οι Βέργος και Βούρος από την ομάδα Νέων, καθώς η νομοθεσία στο Κύπελλο Ελλάδας αναφέρει πως οι ομάδες πρέπει να έχουν στην αποστολή τους δύο παίκτες κάτω των 21 ετών. Πλην των Μήτρογλου, Αβραάμ και Στσέποβιτς, ο Μίτσελ αποφάσισε να δώσει ανάσες στους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάμαρη και Φουστέρ. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Τόρες και Ιμπαγάσα, όπως και ο Γιαταμπαρέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται και θα παραχωρηθεί δανεικός στην Μπαστιά. Τέλος, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Ρόι Κάρολ βρίσκεται σε αποστολή αγώνα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: