Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Η αποστολή για τον Ατρόμητο

Έτοιμος ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (19:30) την ομάδα του Περιστερίου, εκτός έδρας.
Την τελευταία τους προπόνηση, πριν την αυριανή, σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, πραγματοποίησαν το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας. Οι απουσίες που υπάρχουν, ενόψει του αγώνα αυτού δεν είναι ασήμαντες, όμως η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ξεπερνά και τις παράπλευρες απώλειες, λόγω τραυματισμών ή τιμωριών και συνεχίζει να βρίσκεται σε τοπ επίπεδο.
Η άτυχη στιγμή του Δημήτρη Σιόβα τον κρατά εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς, ενώ αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Μήτρογλου! Ο επιθετικός της ομάδας μας γυμνάστηκε ξανά κανονικά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Μιγκέλ Τόρες και ο Μάρκο Σέποβιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να βγαίνει και στο γήπεδο.
Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ατρόμητο: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σαλίνο, Σάμαρης, Βάις. Οι εντός αποστολής θα δουλέψουν στημένες φάσεις (κόρνερ-φάουλ), την Κυριακή στις 11:00. Οι εκτός αποστολής θα κάνουν προπόνηση στις 10:30 και οι τραυματίες θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: