Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 58-48

Για την 14η αγωνιστική της Basket League, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με σκορ 58-48.
 Οι ερυθρόλευκοι ξέμειναν από ενέργεια στην τελευταία περίοδο και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς.
Τα ιδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.....Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι για την ομάδα μας στο ΟΑΚΑ.
Ανύπαρκτοι απλα...........με 2 λέξεις μόνο.
Μια ομάδα σκιά του εαυτού της για μια ακόμη αγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη τις τελευταίες 3 εβδομάδες.
Και ευθύνες υπάρχουν πολλές και για όλους. Προπονητή και παίκτες. Ολοι ανεξαιρέτως φταίνε για αυτή την εικόνα.
Ο Προπονητής γιατί δείχνει να τα έχει εντελώς χαμένα και να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση πλέον. Δεν μπορεί κ. Μπαρτώκα να παίζει ο Σπανούλης 35 λεπτα με τον Πανιώνιο πριν την Μπαρτσελόνα και σήμερα ούτε το μισό ματς, έστω και αν ήταν ο χειρότερος παίκτης.
Δεν γίνεται από την αρχή της χρονιάς να μην υπάρχει άλλο σύστημα στην επίθεση εκτός από αυτά τα γαμημένα τα τρίποντα , που τον τελευταίο μήνα μας έχουν καταστρέψει τελείως, μιας και έχουμε σπάσει τα καλάθια.
Ούτε ένα σύστημα για μέσα στην ρακέτα. ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Τίποτα μόνο τρίποντο......Ελεος......
Ενέργεια μηδέν, ή καλύτερα υπό το μηδέν..........Και τώρα μιλάω για τους παίκτες. Οι οποίοι αδυνατούν να παίξουν μια αξιοπρεπή άμυνα, ειδικά στην περιφέρεια.
Δεν μιλάμε για τις επιλογές ξένων. Αυτός ο Κόλινς σήμερα ήταν για κλάματα. Περίπτωση Πέρκινς μου μοιάζει και μακάρι να βγώ ψεύτης, Ενώ και οι Σίμονς -Ντάνστον απλά λίγοι για το μέγεθος της ομάδας από ότι φαίνεται. Καλοί αλλά λίγοι.........
Με 2 λόγια τώρα αν χάσουμε και από την Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα τότε μάλλον κλάφτα χαράλαμπε...Βλέπω να μας παίρνει η κάτω βόλτα για τα καλά. Και δεν ξέρω πως θα αλλάξει αυτό το σκηνικό, που είναι αρρωστημένο και μάλιστα πολύ αρωστημένο.
Ας ελπίσουμε να αλλάξει το σκηνικό προς το καλύτερο..................
Ανά δεκάλεπτο: 17-12, 10-13, 14-12, 17-11

Δεν υπάρχουν σχόλια: