Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 72-81

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ, χάνοντας με σκορ 72-81 από την Μπαρτσελόνα.
Κακός ο Ολυμπιακός και σήμερα, συνέχεια των κακών εμφανίσεων που κάνει εδώ και κανα μήνα. Και δυστυχώς οι κακές εμφανίσεις έρχονται σε ένα κρίσιμο σημείο για την Ευρωλίγκα, όπου έχουμε ξεκινήσει με 2 ήττες και 1 νίκη και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, ακόμη και για την πρόκριση (αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς).
Αν θυμηθούμε και πέρσι έτσι ξεκινήσαμε. Με 1-4 νίκες ήττες στο τοπ 16. Αλλά μετά..........
Το θέμα είναι να ξεμπλοκάρει η ομάδα , αν είναι δυνατόν από την επόμενη εβδομάδα.
Γνώμη μου είναι ότι κομβικό σημείο θα είναι το ματς της δευτέρας με τον βάζελο. Κερδίζουμε εκεί και να με θυμηθείτε ότι όλα θα πάνε καλά. Η ψυχολογία θα πάει στα ύψη και θα το εξαργυρώσουμε και στην συνέχεια της Ευρωλίγκας.
Σήμερα πάντως πάλι δεν έμπαινε τίποτα, πάλι παίζαμε λες και δεν είχαμε σύστημα, πάλι δεν παίξαμε καθόλου καλή περιφεριακή άμυνα.
Οπως σε όλα σχεδόν τα ματς μέχρι τώρα.
ΚΑλό θα ήταν να αφήσουμε λίγο το Ελληνικό πρωτάθλημα στην άκρη και να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες που φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί και είναι κουρασμένοι.
Δεν χρειαζόταν να παίξει ας πούμε ο Σπανούλης τόσο πολύ με τον Πανιώνιο το ΣΚ. Κουράζεται και τα βλέπουμε τα αποτελέσματα......
Ας ελπίζουμε να υπάρξει σύντομα η αναγέννηση και να φανεί και πάλι η καρδιά του πρωταθλητή στο παρκέ.
Εγώ είμαι αισιόδοξος. Ακόμη είναι νωρίς και όλα μπορούν να γίνουν.
Τα δεκάλεπτα: 23-18, 34-32, 48-55, 72-81
Για την ομάδα μας: Ντάνστον 6, Σπανούλης 17 (1), Περπέρογλου 8, Σλούκας 9 (1), Σίμονς 5, Μπέγκιτς 2, Πρίντεζης 17 (1), Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης, Λοτζέσκι 5 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: