Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Super deal για Ολυμπιακό η πώληση Βαις

Ολα έγιναν τις δυο τελευταίες ημέρες, με τον Μίνο Ραϊόλα να χτυπά την πόρτα του Ολυμπιακού, ώστε να φέρει άμεσα πρόταση για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό! Εξάλλου, η πρόσφορα των Καταριανών δεν μπορούσε να αφήσει καμία πλευρά ασυγκίνητη! Ο Βάις απάντησε θετικά αμέσως, ο Ραϊόλα που διαθέτει το 25% των δικαιωμάτων του πίεσε για το deal, αφού θα είχε και αυτός σημαντικό κέρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνολική πρόταση ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να καρπώνεται περισσότερα από 4 εκατ., αφού  ποσοστό θα πάρει και ο Ραϊόλα..
 Οσο για τον Σλοβάκο, ο διεθνής μέσος θα καρπωθεί περίπου 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός ζύγισε το θέμα της μεταγραφής, ο Βάις δεν αποτελούσε το βαρόμετρο της ομάδας, ενώ μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα είχε κολλήσει.
Φυσικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου μίλησαν με τον Μίτσελ, ο οποίος δεν είχε ενστάσεις για την αποχώρηση του Σλοβάκου, αφού σε αρκετά ματς δεν αποτελούσε βασική του επιλογή!

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός με τα χρήματα που έβαλε στα ταμεία του είναι πιθανό να κινηθεί για την αγορά του Κάμπελ από την Αρσεναλ, με τους Λονδρέζους να τον κοστολογούν κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: