Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ανοίγει η Λέσχη, μη σταματάς να βοηθάς

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π διοργανώνει εκδήλωση στην Ιστορική του Λέσχη στη Μαρίνα της Ζέας προκειμένου να συγκεντρώσει αγαθά τα οποία θα διατεθούν στο "Παιδικό Σπίτι του Πειραιά" και στο "ΠΙΚΠΑ Βούλας".
Η Λέσχη θα ανοίξει στις 09:00 και θα κλείσει τις πόρτες της στις 17:00. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, με την βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Unicef συνεχίζει να είναι "δίπλα" στην κοινωνία και η φιλανθρωπική δράση με σλόγκαν "Μη σταματάς, να βοηθάς" είναι μόνο η αρχή.

Παυλίδης: "Ο σκοπός είναι ιερός"

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια του Ερασιτέχνη και καλεί όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να γεμίσει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου με αγαθά την Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας. Τα κορίτσια της ομάδας και ο προπονητής τους, Χάρης Παυλίδης, δυστυχώς θα είναι στην Κρήτη το Σάββατο, αλλά έχουν φροντίσει ήδη να συγκεντρώσουν αγαθά για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Ο Χάρης Παυλίδης μιλώντας για την πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη σημείωσε: "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη κίνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Έχοντας δυο παιδιά είμαι δυο φορές πιο ευαισθητοποιημένος σε κάθε θέμα που αφορά παιδιά και θα προσπαθήσουμε μαζί με τα κορίτσια της ομάδας να σταθούμε δίπλα σ’ αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Λυπάμαι μόνο που λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν θα είμαστε το Σάββατο στη Λέσχη. Μακάρι να ανταποκριθούν όλοι οι φίλοι της ομάδας αλλά και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων γιατί ο σκοπός είναι ιερός. Όλοι στη Λέσχη το Σάββατο 11 Ιανουαρίου".

ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Γάλα (μακράς διάρκειας)
Πελτέ ντομάτας
Κατεψυγμένα τρόφιμα (λαχανικά, ψάρια)
Αλεύρι
Δημητριακά
Μπισκότα
Κρουασάν
Χυμούς
Κρέμες, ζελέ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ

Ρολά κουζίνας
Χαρτί υγείας
Χαρτοπετσέτες
Καθαριστικά
Απορρυπαντικά
Οδοντόβουρτσες
Σαμπουάν
Αφρόλουτρα

ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Τσάντες
Κασετίνες
Μολύβια
Στυλό
Γόμες
Ξύστρες
Μαρκαδόροι
Χάρακες
Ντοσιέ – διαφάνειες
Χαρτόνια
Ψαλίδια
Βιβλία (συμπεριφοράς ,συναισθημάτων, εφηβείας ,επιστημονικής
φαντασίας κ.α)
Επιτραπέζια παιχνίδια
Παζλ
Εκπαιδευτικά παιχνίδια

ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ

Γάντια μιας χρήσης Μ-L
Χυμοί λίτρου είτε ατομικοί (εκτός ψυγείου)
Εσώρουχα (σε μεγάλα μεγέθη)
Γάζες είτε απλές είτε αποστειρωμένες (σε όλα τα μεγέθη)

*Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν με ευθύνη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στα δυο Ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: