Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Αρης-Ολυμπιακός 1-0

Ο Ολυμπιακός κάνοντας κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές ηττήθηκε από τον Αρη στην Θεσσαλονίκη με 1-0. Δεν ήταν καλά στημένος σήμερα ο Ολυμπιακός , με λανθασμένες επιλογές παικτών και σε λάθος θέσεις. Οπως ας πούμε ο Ντομί που έπαιξε σαν αμυντικό χαφ και κατά την γνώμη μου δεν ήταν καθόλου καλός. Ενώ και ο Λεονάρντο ήταν κακός σήμερα και έπρεπε πιθανόν να έχει αντικατασταθεί νωρίτερα από τον Ζαιρί. Νωθρός πάντως ήταν ο Ολυμπιακός σε όλο το παιχνίδι και είχε αρκετά παθητικό ρόλο, ανεξήγητο για ποιόν λόγο. Δεν πίεσε αρκετά, δεν έκανε ευκαιρίες και δεν μόχθησε αρκετά στον αγώνα. Γενικά ένα κακό ματς.
Ενώ και το γκολ που δέχθηκε ήταν κατά την γνώμη μου επιεικώς χαζό. Και θα ήθελα να το ξαναδώ άλλη μια φορά πιο προσεκτικά καθώς νομίζω ότι η μπάλλα είχε βγει άουτ.
Όσο για τους "κουμπάρους" μπορούν τώρα να πάνε στην Παιανία να πάρουν το πριμ νίκης. Έτσι δεν είναι πρασινοκίτρινα κουμπαράκια?

Η ουσία είναι ότι ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να είναι στην δεύτερη θέση με 2 πόντους πίσω από τους ανύπαρκτους. Αλλά με μια τεράστια διαφορά. Οτι έχει βγάλει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων, ειδικά εκτός έδρας. Θυμίζω ότι έχουμε παίξει 8 φορές εκτός με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη, Λάρισα, Ξάνθη, Ατρόμητο, Γιάννενα , Λεβαδειακό και μόνο 7 εντός. Οπότε όπως καταλαβαίνετε ολοι στον δεύτερο γύρο τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα και μη έχοντας πλέον Ευρωπαικά ματς μπορεί πλέον να κάνει ακόμη καλύτερη πορεία, ενώ οι ανύπαρκτοι έχουν σαφέστατα πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα αγώνων. Και που να παίζαμε και πλήρης έτσι?
Τώρα όμως που επανέρχονται οι τραυματίες και θα γίνουν και μεταγραφές τα λέμε......

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο (84' Πίτου Γκαρσία), Κόκε, Νασούτι, Κάμπορα (90'+3' Λαμπριάκος), Χαβίτο (90' Ρόβας), Πρίττας

Αναπληρωματικοί: Πέσκοβιτς, Κουλουχέρης, Γκρατσιάν, Ρόβας, Γκαρσία Πίτου, Βανγκελί, Λαμπριάκος

Ολυμπιακός (Αρτούρες Αντόνιο Κοΐμπρα "Ζίκο"): Νικοπολίδης, Ντομί, Γκαλέτι, Όσκαρ (70' Ντιόγκο), Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Λεονάρντο (64' Ζαϊρί), Γκαλίτσιος (46' Τοροσίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: