Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Δεν αρκεί ο Λούα Λούα

Ερχεται σήμερα ο Λούα Λούα για να δοκιμαστεί από τον Ζίκο και αν πείσει θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.
Μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγαπητός από τον κόσμο επιθετικός από το Κονγκό. Αν λάβουμε υπόψη ότι εδώ και 1,5 χρόνο βρίσκεται στο Κατάρ, όπου τον τελευταίο καιρό δεν πολύ έπαιζε κιόλας . Οπότε μάλλον δεν θα είναι και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά το να αποκτηθεί σαν ελεύθερος για να καλύπτει 1-2 θέσεις στο ελλιπέστατο ρόστερ του Θρύλου, είναι κατά την γνώμη μου μια χαρά. Και παίζει και με κοινοτικό διαβατήριο.
Αλλά μέχρι εκεί. Μόνο μην προσπαθήσουν να μας παρουσιάσουν τον Λούα Λούα σαν 1 από τις 3 μεταγραφές που θέλει ο Ζίκο. Πάρτε 3 παίκτες συν τον Λούα. Όχι τσιγκουνιές. Πήρατε ένα σωρό χρήματα φέτος. Επενδύστε και διορθώστε τα τραγικά λάθη του καλοκαιριού.
Γιατί μπορεί οι λιγοστοί παίκτες που έχουν απομείνει υγιείς να έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό και να έχουν κάνει υπέρβαση στην ουσία, αλλά κάποια στιγμή και αυτοί θα κλατάρουν. Και θα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γι’ αυτό πάρτε παίκτες τώρα. Και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Γιατί το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο από την αρχή κιόλας του β’ γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: