Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Κοβάσεβιτς: το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς

Ο Σέρβος έγραψε στην εφημερίδα "Sportday"

"Από την αρχή πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ο Άρης άξιζε να κερδίσει. Το γκολ που ήρθε από τη λάθος συνεννόηση του Νικοπολίδη (έκανε γενικά και πάλι μεγάλη εμφάνιση) με τον Όσκαρ αφήνει πικρή γεύση, διότι δεν μπήκαν άλλα που έπρεπε και μπήκε αυτό, αλλά και πάλι η εμφάνιση ήταν τραγική.

Για μένα ήταν το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Με εξέπληξε το πόσο άσχημα έπαιξε ο Ολυμπιακός. Δίχως πάθος, δίχως φιλοδοξία και προσανατολισμό στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν ποτέ.

Μου έκανε αρνητική εντύπωση το ότι είδα τον Ντομί να παίζει σαν αμυντικό χαφ. Ο Ντιντιέ είναι καθαρό αριστερό μπακ και τη θέση δεν την ξέρει στο κέντρο. Μπορεί να προσπάθησε και να έκανε ό,τι μπορούσε για να αντεπεξέλθει, αλλά δεν είναι χαφ.

Η ομάδα του Κούπερ έπαιξε σωστά, πίεσε και γύρισε γρήγορα την μπάλα με τους κοντόσωμους Ισπανούς που έχει, με αποτέλεσμα να είναι διαρκώς έξω από την περιοχή και να απειλεί. Μου άρεσε πολύ ο Ναφτί, ο οποίος είχε περάσει από την Ισπανία και τη Σανταντέρ.

Μαθαίνω ότι ο Ζίκο τους έδωσε εννέα μέρες ρεπό και αυτό μάλλον είναι λάθος. Είναι μεγάλο το διάστημα και μπορεί να χαθεί ο ρυθμός, αν δεν ακολουθηθεί σωστό πρόγραμμα συντήρησης από τους παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: