Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ολυμπιακός-Μπορντό στους 16

Ο Ολυμπιακός απέφυγε τα μεγαθήρια στην σημερινή κλήρωση της ΟΥΕΦΑ για τους 16 του Champions League, αφού κληρώθηκε με την Μπορντό.
Η οποία βέβαια είναι εξαιρετική ομάδα. Όσοι την είδατε στην φάση των ομίλων θα καταλάβετε τι εννοώ. Είναι ασφαλώς η καλύτερη Γαλλική ομάδα τα τελευταία χρόνια και η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Παρόλα αυτά όμως είναι μια κλήρωση που αφήνει στον Ολυμπιακό περιθώριο στην ελπίδα για την πρόκριση. Και αν παίξουμε δύο καλά παιχνίδια τότε μπορεί να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Πάντως Ρεαλ ή Μπαρτσελόνα δεν είναι….
Και τώρα βέβαια είναι επιτακτική η ενίσχυση της ομάδας με 2-3 παίκτες πρώτης γραμμής. Αν ο ένας είναι ο Λούα Λούα τότε θα πρέπει να δοθούν χρήματα για να αποκτηθεί μεγάλος παίκτης. Αν αυτός είναι ο Μπεν Αφρά ή ο Ρικέλμε όπως γράφεται, τότε ακόμη καλύτερα. Αλλά πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Και αυτό χωρίς μεταγραφές αξίας δεν γίνεται.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη», στις 23 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στις 17 Μαρτίου, στη Γαλλία. Το κακό είναι ότι 3 ημέρες μετά, στις 20 Μαρτίου υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης
1) Στουτγκάρδη - Μπαρτσελόνα 
2) Ολυμπιακός - Μπορντό 
3) Ίντερ Τσέλσι 
4) Μπάγερν - Φιορεντίνα 
5) Πόρτο - Άρσεναλ 
6) ΤΣΣΚΑ - Σεβίλλη 
7) Λιόν - Ρεάλ 
8) Μάντσεστερ - Μίλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: