Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις παικτών για την κλήρωση

Ζ. Ζαιρί: «Είναι μία πολύ καλή κλήρωση, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θα μπορούσαμε να βρούμε στον δρόμο μας. Η Μπορντό παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στη Γαλλία, αλλά δεν έχει την ίδια εμπειρία με άλλες ομάδες στη διοργάνωση αυτή. Έχει αρκετούς παίκτες με ποιότητα και κλάση, όπως ο Γκορκίφ και ο Σαμάκ, αλλά και ποδοσφαιριστές με φυσικά προσόντα. Ο προπονητής της, Λοράν Μπλαν, έχει φέρει σωστή οργάνωση και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Το δυνατό κομμάτι της είναι η πολύ καλή μεσαία γραμμή», τόνισε ο Ζαϊρί και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πιθανότητες. Είναι καλό που το πρώτο ματς γίνεται εδώ. Θα είναι καλό να νικήσουμε για να αποκτήσουμε ένα προβάδισμα. Μακάρι να γίνουν δύο θεαματικά παιχνίδια και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε». 

Όσο για τον Χατέμ Μπεν Αρφά, ανέφερε: «Είναι ένας πολύ καλός τεχνίτης, ξεπερνά τα γαλλικά δεδομένα σε ό,τι αφορά την τεχνική του. Έχει τεράστια προσόντα και αν ερχόταν στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να προσφέρει πολλά».
Βασίλη Τοροσίδης:
«Αν και είχα πει ότι ήθελα τη Φιορεντίνα, τελικά μας έπεσε η Μπορντό. Βάσει ονόματος, είναι η πιο αδύναμη ομάδα από τις υπόλοιπες που θα μπορούσαν να μας τύχουν, αλλά αυτή την περίοδο είναι πάρα πολύ φορμαρισμένη. Στον όμιλο (σ.σ. του Τσάμπιονς Λιγκ) ήταν εκπληκτική και πέρασε πρώτη. Αυτό που κρατάμε είναι ότι πέσαμε σ’ έναν αντίπαλο πιο εύκολο από τους υπόλοιπους. Έχεις καλούς παίκτες, όπως τον Γκουργκούφ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι συνολικά είναι μία καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης απ’ ό,τι θα είχε αν έπεφτε πάνω σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα». 

O Όσκαρ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι είπε:
«Η κλήρωση πήγε καλά για εμάς και η Μπορντό ήταν μία ομάδα που θέλαμε. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της και έχει δείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και είναι δύσκολη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε: 
«Δεν περίμενε κανείς η Μπορντό να τερματίσει στην πρώτη θέση. Ίσως περίμεναν να πάρει την τρίτη θέση, αλλά όχι όσα πέτυχε. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δύο μήνες. Η Μπορντό έδειξε ότι διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και είναι μία αξιοπρόσεκτη αντίπαλος». 
«Πρέπει να σκοράρουμε στο πρώτο ματς. Αν δεν δεχθούμε κάποιο γκολ, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: