Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Καρεμπέ: "Δαιμονισμένη η Μπορντό"

Η παλιά μεγάλη δόξα των ερυθρολεύκων με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ" σκιαγραφεί το πορτρέτο των "Γιρονδίνων" και τονίζει πως καθοριστικό είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "ΦΩΣ":

"Σε αυτό το επίπεδο όλα είναι πιθανά να συμβούν. Ακόμα και με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έπεφτε ο Ολυμπιακός, θα έλεγα ότι έχει πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση".

Για την Μπορντό
"Ομάδα με τρομακτική ανάπτυξη και εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Ο Λοράν Μπλαν έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Υπάρχουν ένα – δύο αστέρια όπως ο Γκουρκύφ ή ο Σαμάκ, όμως για εμένα αυτό που κάνει τη διαφορά της Μπορντό σε σχέση με τις υπόλοιπες γαλλικές ομάδες είναι ότι επιδεικνύει σταθερή ανοδική πορεία στην απόδοση της. Είναι δαιμονισμένη ομάδα αν λάβουμε υπόψη ότι πολλά γκολ τα έχει πετύχει σε αντεπίθεση".

"Θα παίξει ρόλο το πρώτο ματς. Όμως, αν ο Ολυμπιακός δεν δεχτεί γκολ και πάρει μια νίκη έστω με 1-0 τότε θα έχει πάρει ελαφρύ προβάδισμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει τελειώσει κάτι. Η Μπορντό είναι εξαιρετικά δυνατή στην έδρα της".

Για τον Μπεν Αρφά
"Παίκτης με αστείρευτο ταλέντο αλλά το θέμα είναι ότι δεν κατάφερε ποτέ να πάρει φανέλα βασικού ούτε στη Λιόν, ούτε στη Μαρσέιγ. Φαντάζομαι και ο ίδιος ο Μπεν Αρφά θα ήθελε να πάει στο Μουντιάλ, οπότε θα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής είτε μείνει στη Μαρσέιγ είτε αποχωρήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: