Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Νικήστε τους κουμπάρους και τα συναιτεράκια σήμερα

Αυλαία του πρώτου γύρου σήμερα στο Χαριλάου για τον Θρύλο απέναντι στον προβληματικό Αρη.
Που ξαφνικά θυμήθηκε ότι το ματς αυτό είναι ο αγώνας της χρονιάς. Που ξαφνικά θυμήθηκαν να τους πληρώσουν μια ημέρα πριν από το ματς. Που ξαφνικά τα πρωτοσέλιδα της Θεσσαλονίκης γέμισαν με δηλώσεις μίσους για τον Ολυμπιακό.
Κάτι ανάλογο βέβαια δεν είδαμε όταν έπαιξαν με την αλογοτροφή. Αλλά έτσι είναι αυτά. Οι κουμπαριές των διοικούντων του Αρη είναι γνωστές με τους αντίστοιχους του ΠΑΟ. Τους είδαμε και στο αντίστοιχο ματς ΠΑΟ-Αρης πως έπαιξαν. Που ο Αμπρέου μόνος με την κενή εστία περίμενε υπομονετικά του αμυντικούς των πρασίνων να τον κόψουν αντί να σκοράρει, μην τυχόν κάνει καμία ζημιά στα μεγάλα αφεντικά του. Και φυσικά αυτό έγινε.
Ας είναι. Είπαμε μόνοι μας και όλοι τους. Ετσι είμαστε πάντα και έτσι θα συνεχίσουμε.
Παίξτε με ψυχή και κερδίστε λοιπόν τους "κουμπάρος" σήμερα για να τελειώνουμε μια και καλή με το παραμύθι. Ετσι θα έχουμε τελειώσει έναν πρώτο γύρο με εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα που καμία άλλη ομάδα δεν είχε και θα ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με σαφώς ευνοϊκότερο πρόγραμμα που μας επιτρέπει να αυξήσουμε την διαφορά από τους αιώνιους δευτερότριτους.
Παίξτε όπως ξέρετε και κερδίστε τους για να κάνουμε Χριστούγεννα όπως μας αξίζει. Πρώτοι και στο ποδόσφαιρο , όπως ακριβώς συμβαίνει και στο μπάσκετ και στο βόλει (ανδρών και γυναικών) και στο πόλο (ανδρών και γυναικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: