Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ενημέρωση ΟΣΦΠ

ΤΟ ΘΕΜΑ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος και ίσως ο μοναδικός στην Ευρώπη που ΟΛΕΣ του οι ομάδες συνεχίζουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα οι 5 από τις 6 ομάδες μας συμμετέχουν στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις. Η ποδοσφαιρική ομάδα ήδη βρίσκεται στη φάση των 16 κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, η ομάδα μπάσκετ φιγουράρει στην κορυφή το ομίλου της στην Ευρωλίγκα, η ομάδα βόλεϊ ανδρών μετά τη νίκη επί της Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε παραμένει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα πόλο ανδρών που συνέτριψε με 10-4 τη Μπούντβα είναι στη δεύτερη προνομιούχο θέση του Γ’ ομίλου της Ευρωλίγκα, η ομάδα πόλο γυναικών ξεκινά την Παρασκευή(18/12) τους αγώνες της στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Καπ και οι ερυθρόλευκες βολεϊμπολίστριες με δύο νίκες επί της βελγικής Οστάνδης σφράγισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.
Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πρώτος στη βαθμολογία των πρωταθλημάτων Ελλάδας στα 5 από τα 6 ομαδικά αθλήματα εκτός δηλαδή από την Α1 βόλεϊ ανδρών όπου οι περσινοί νταμπλούχοι απέχουν μόλις έναν βαθμό από τον Παναθηναϊκό τον οποίο υποδέχονται τον Ιανουάριο στο κλειστό του Ρέντη.
Το 2009 που σημαδεύτηκε από την έκφραση «Οι κούπες είναι αμέτρητες», αποχαιρετά την ερυθρόλευκη οικογένεια με τον καλύτερο τρόπο. Ευχή όλων μας είναι, το 2010 να φέρει ακόμη περισσότερους τίτλους και διακρίσεις και να προστεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια στο Μουσείο μας στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης».

Η ομάδα πόλο ανδρών μετά την εκπληκτική εμφάνιση που συνδυάστηκε με τη νίκη με σκορ 10-4 επί της Μπούντβα υποδέχεται το Σάββατο(19/12, 16:00) στον Πειραιά τον Ν.Ο.Πατρών για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις, χωρίς να έχουν παραχωρήσει ούτε ισοπαλία από τον Μάιο του 2008.

Στη Σύρο πέφτει για τον Ολυμπιακό η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών όπου το Σάββατο στις 18:00 αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν 8 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή 20/12 αγωνίζονται οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Για το πρωτάθλημα της Α1 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στις 17:00(8η αγωνιστική) από τον Πανιώνιο ενώ δύο ώρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν τον Αρη.

Τη Δευτέρα 21/12 θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι της Α1 βόλεϊ γυναικών καθώς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η ομάδα βόλεϊ γυναικών θα παίξει στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκες παραμένουν αήττητες εντός και εκτός συνόρων και έχουν στη βαθμολογική τους συγκομιδή 5 περισσότερους πόντους από το «τριφύλλι».

O Ιατρός-Ειδικός Παθολόγος Ανδρέας Γ. Κλαδάκης προσφέρει στα μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. τη διενέργεια τεστ για τον ιό Α-Η1Ν1 στην τιμή των 50 ευρώ. Το ιατρείο του βρίσκεται στην οδό Κουντούριωτου 141-143 στον Πειραιά. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104170291.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: