Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να "γυρίσει" το ματς και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με 2-1 χάρη τον ΠΑΟΚ χάρη στα γκολ των Φουστέρ και Τζεμπούρ.

Ο Θρύλος έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο κυρίως και κατάφερε να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε πετυχαίνοντας 2 γκολ και χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα γκολ.
Πάντως το ανέκδοτο που λέγεται Κοστάντσο πρέπει κάπου εδώ να τελειώνει. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε έναν τόσο κακό τερματοφύλακα να παίζει στον Ολυμπιακό. Σε κάθε ματς είναι όλο και χειρότερος. Σήμερα πάλι έκανε την παπαριά του που είχε σαν συνέπεια να δεχτούμε το γκολ. Ενώ είναι ασσύληπτο το γεγονός ότι σε καμία έξοδο ή κόρνερ δεν μπορεί να αποκρούσει την μπάλα και προσπαθεί να την διώξει με γροθιές. Ημαρτον. Απορώ ποιός τον βρήκε και τον έφερε στον Θρύλο. Οσο είναι καιρός ψάξτε από τώρα για τερματοφύλακα τον Γενάρη γιατί με αυτόν που έχουμε τρέμει η καρδιά μας σε κάθε επίθεση των αντιπάλων, ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι αμυντικοί του.

Για να επιστρέψουμε στο ματς τώρα, στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έριξε ρυθμούς και έπαιξε πιο παθητικά, χωρίς να προσπαθήσει για περισσότερα γκολ, όπως φάνηκε.
Η ουσία είναι ότι πήρε αυτό που ήθελε και πάτησε κορυφή με 2 ματς λιγότερα μάλιστα.

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (Μακούν 67'), Φέισα (Μοδέστο 70'), Τζεμπούρ, Μιραλάς (Αμπντούν 90'), Φουστέρ, Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Τοροσίδης.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Μπαλάφας, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 79'), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (Ίβιτς 74'), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Ετό (Σπαντάτσιο 87').

Δεν υπάρχουν σχόλια: