Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Διεξαγωγή Camp ποδοσφαίρου στην Κύπρο

Η Διεύθυνση Ακαδημίας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού Camp Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2011 στην Κύπρο.
Το Camp θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Σχολής ποδοσφαίρου στην Αγία Νάπα και θα συμμετέχουν νεαροί αθλητές από τις ερυθρόλευκες Σχολές στη Λευκωσία, Αμμόχωστο, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο αλλά και αθλητές εκτός Σχολών του Ολυμπιακού, γεννημένοι από το 1997 έως το 2002.

Στο Camp θα παραστούν ο Διευθυντής της Ακαδημίας, κύριος Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout, κύριος Γιώργος Αμανατίδης, οι οποίοι θα μιλήσουν προς τους υπεύθυνους των Σχολών, τους προπονητές, τους γονείς και τα παιδιά για τη φιλοσοφία λειτουργίας των Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και για τον Κώδικα Συμπεριφοράς και Επικοινωνίας που εφαρμόζεται σε όλες τις Σχολές μας.

Επιπλέον, τα στελέχη μας θα παρακολουθήσουν τις προπονήσεις και τις τεχνικές δραστηριότητες του Camp και θα παρέχουν τεχνικές οδηγίες και κατευθύνσεις προς τους προπονητές των Σχολών του Ολυμπιακού.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στηρίζει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις των επίσημων συνεργατών και εύχεται καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

2 σχόλια:

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο είπε...

Καλωσορίζουμε τον Επίσημο Ολυμπιακό στην Κύπρο . Όλες τις πληροφορίες για το Camp μπορείτε να τις βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των Σχολών Ολυμπιακού στην Κύπρο
http://www.olympiacosacademy.com

Μάριος Σαββίδης είπε...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η ημέρα του Camp Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των Σχολών Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.
http://www.olympiacosacademy.com