Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δηλώσεις Μανιάτη, Μιραλάς


Γ. Μανιάτης: "Μπήκαμε δυνατά, ήμασταν καλοί και είχαμε ευκαιρίες. Στο τελευταίο λεπτό όμως ήρθε τελικά η νίκη, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το νταμπλ ήταν ο στόχος της χρονιάς από την αρχή. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Οι παίκτες του Ατρόμητου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον προπονητή μας και τον πρόεδρό. Κρίμα που φεύγει από την ομάδα. Για μένα είναι ένας μεγάλος προπονητής. Και άνθρωπος και προπονητής", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Έλληνα διεθνή μεσοαμυντικού.

Μιραλάς: "Από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου"

Δηλώσεις έκανε και ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος τόνισε τα εξής:

"Πάντα ένας τελικός είναι δύσκολος. Είδαμε και απόψε πως κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως ο αντίπαλος κόντρα στην ροή ισοφάρισε. Στο φινάλε όμως του τελικού μας το ανταπέδωσε το παιχνίδι και μπορώ να πω πως είναι πιο ωραίο που το κατακτήσαμε έτσι. Σήμερα είδαν όλοι πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ήταν μια πολύ όμορφη σεζόν για μένα. Σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Ελπίζω σε ακόμη καλύτερες, αλλά αυτή η σεζόν θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου. Αφιερώνω το Κύπελλο στον κόσμο μας, στην οικογένειά μου, αλλά και στην ομάδα γιατί σήμερα μας έδωσε το τρόπαιο η συνολική μας δουλειά στο γήπεδο.

Είναι ό,τι καλύτερο που αποχαιρετήσαμε τον Βαλβέρδε με το νταμπλ. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, υγεία και επιτυχίες.

Η πιο σημαντική νίκη μας φέτος ήταν στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, επειδή εκεί καταλάβαμε πως μπορούμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: