Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Συνέντευξη τύπου Ε. Βαλβέρδε

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά σχολίασε:
«Το σημερινό παιχνίδι το είχαμε πάρει πολύ σοβαρά, γιατί θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Επίσης θέλουμε να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο στα παιχνίδια που μένουν στο πρωτάθλημα για να είμαστε προετοιμασμένοι για τον τελικό του Κυπέλλου που έχουμε σε δέκα μέρες. Επίσης θέλαμε να επιβεβαιώσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Θέλαμε να δείξουμε ότι το πρωτάθλημα το κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο και όχι επειδή αφαιρέθηκαν βαθμοί από τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Το παιχνίδι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Κυρίως γιατί δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο που ήταν βεβαρημένος από την βροχή. Και από τη στιγμή που πετύχαμε το πρώτο γκολ, ο ΠΑΣ ανοίχτηκε λίγο, μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Είμαστε δύο ομάδες που πετύχαμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο».
Θα μας πείτε τι αλλάξατε στον Ολυμπιακό του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου;

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Μετά από 15 λεπτά δυσκολευόμασταν πολύ να δημιουργήσουμε φάσεις και να βγαίνουμε μπροστά. Ο ΠΑΣ είχε καλές αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε τη διάθεσή μας να κερδίσουμε το ματς. Από τη στιγμή που ήρθαν τα δύο γκολ, μετά έγιναν εύκολα τα πράγματα. Επίσης το γήπεδο γλιστρούσε πολύ. Ηταν δύσκολο για τους παίκτες να σταθούν όρθιοι.»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να ακούσει άλλα πράγματα τώρα από το στόμα σας. Αν έχετε αποφασίσει για το μέλλον σας και αν γίνει τελικά το ραντεβού αύριο με τον κ. Μαρινάκη. Πολλά έχουν γραφτεί στον Τύπο.
«Το γεγονός ότι ο Τύπος γράφει πολλά πράγματα, δεν αφορά εμένα, αλλά είναι δικό σας θέμα. Δεν μπορώ να ελέγξω το τι γράφει ο Τύπος. Από τη στιγμή που έχει κατακτηθεί ο τίτλος, είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν αυτές οι συζητήσεις και οι ερωτήσεις. Θα δοθεί στον Τύπο κάτι νεότερο όταν θα υπάρξει. Και έχω πει από την αρχή ότι είμαι στη διάθεση του συλλόγου. Όταν ο σύλλογος θέλει να το συζητήσει, είμαι στη διάθεσή του. Αυτό σημαίνει ότι αν ο πρόεδρος θέλει να γίνει Πέμπτη η συνάντηση θα γίνει Πέμπτη. Αν θέλει μεθαύριο θα γίνει μεθαύριο. Η συνεργασία μας είναι εκπληκτική. Όταν αποφασίσει ο σύλλογος, θα γίνει αυτή η συζήτηση. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να αναβάλουμε ένα παιχνίδι για να γίνουν αυτές οι συζητήσεις.»
Δεν μας είπατε όμως αν πήρατε την απόφασή σας…

«Πιστεύω πώς θα ήταν σωστό να το πω σε εσάς και όχι στον πρόεδρο; Για θέματα του Ολυμπιακού ανάμεσα σε μένα και τον πρόεδρο δεν υπάρχουν μυστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: