Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παραιτείται ο Μαρινάκης από πρόεδρος. Μην ανησυχείτε δεν φεύγει

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε γνωστή ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε οπαδούς της ομάδας του Πειραιά στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οργανωμένων της Θύρας 7.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, ελέω του νέου αθλητικού νόμου, βάσει του οποίου ο εκάστοτε πρόεδρος θα έχει σοβαρό πρόβλημα εφόσον προκαλούνται επεισόδια από φίλους της ομάδας που ηγείται.

Φυσικά θα παραμείνει μεγαλομέτοχος, απλά θα τοποθετήσει κάποιον άλλον πρόεδρο, έτσι ώστε, να μην έχει νομικό πρόβλημα σε περίπτωση που προκληθούν επεισόδια στο μέλλον.

"Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και για να μην μένουμε στα τυπικά, έχω κάνει την σκέψη να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους απο την προεδρία ώστε να μην ζω με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα. Κατ' αυτό τον τρόπο θα μπορώ να είμαι ακόμα πιο μαχητικός και ακόμα περισσότερο στην πρώτη γραμμή για το καλό του συλλόγου", είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των ερυθρολεύκων στο συνέδριο των οργανωμένων.

Μην ανησυχείτε μάγκες. Εδώ θα παραμείνει ο Μαρινάκης για να τους γλεντάει όπως κάνει 2 χρόνια τώρα.  Απλά πρόεδρος δεν θα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: