Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καραπαπάς: "Ο χειρότερος ΓΓΑ στην ιστορία"

Ο Κώστας Καραπαπάς με τηλεφωνική παρέμβαση του στην "Δίκη" τον χαρακτήρισε ως τον χειρότερο ΓΓΑ στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.

"Βλέπουμε για ακόμη μία φορά ότι ο γγΑ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν σε λίγο καιρό, συνεχίζει με την ίδια λύσσα να χτυπάει το ποδόσφαιρο. Όντας ένας παράγοντας που νομίζει ότι έχει επιτελέσει έργο, συνεχίζει να χτυπάει με λύσσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι με στοιχεία φυσικά, αλλά μιλάει για βία, για σήψη και για 50 αγώνες από τους 240 της Λίγκας που θα είχαμε επεισόδια, φανταστικά βέβαια, αλλά τα… πρόλαβε. Και πολλά άλλα πράγματα χωρίς αποδείξεις βέβαια. Διαρκώς πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναρωτιέμαι αν μισεί τελικά τόσο πολύ το ποδόσφαιρο...", τόνισε αρχικά ο Καραπαπάς και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Μπιτσαξή καταλογίζοντας του τα εξής:

"Βγαίνετε καθημερινά στις τηλεοράσεις και στα Μέσα και άλλα λέτε τη μία φορά, άλλα λέτε την άλλη. Μιλήσατε πριν για τηλεφωνικούς ψιθύρους. Σας πήρε στο τηλέφωνο, ανοικτά και με ονοματεπώνυμο, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Το διαψεύδετε;" (σ.σ. αναφερόμενος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και τα ψεύδη του κ. Μπιτσαξή που διαψεύστηκε τότε και από Ολυμπιακό και από ΠΑΟ!)", ρώτησε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού με τον ΓΓΑ να χάνει τα λόγια του και να μην μπορεί επί της ουσίας να πει λέξη...

"Δεν σας μιλάω κύριε για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες. Που ξέρετε εσείς με ποιόν μίλησα και τί είπα; Ποιος είστε κύριε που θα σας πω για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες", ήταν η αόριστη απάντηση του Μπιτσαξή, με τον Κώστα Καραπαπά να εκφράζει την ανακούφιση του πως ο χειρότερος ΓΓΑ στην ιστορία της χώρας θα πάει σύντομα σπίτι του:

"Είστε διαχρονικός εχθρός του ποδοσφαίρου και ευτυχώς σε λίγο καιρό θα είστε σπίτι σας. Θα γραφτείτε στην Ιστορία σαν ο χειρότερος γγΑ που πέρασε ποτέ από τη χώρα...!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: