Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η Αποστολή για Γιάννενα

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (18/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι (14:00) στο Ρέντη.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Tζαμέλ Αμπντούν, με τον Αλγερινός χαφ-εξτρέμ να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, λόγω της θλάσης που υποστεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους εξής: Μέγκιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Όλοφ Μέλμπεργκ, Βισέντε Μόνχε, Ζαν Μακούν, Γιάννης Ποτουρίδης, Σήφης Δασκαλάκης, Ιβάν Μπάμποβιτς και Αριέλ Ιμπαγάσα, θα  προπονηθούν η θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Τετάρτη το πρωί (10:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: