Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Επίσκεψη του Ολυμπιακού στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας

Μία ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησαν την Τρίτη (24/4) οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Τάσος Μητρόπουλος, οι οποίοι έδωσαν το "παρών" σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας. 
Εκτός από τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος ηγήθηκε της αποστολής, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Κέβιν Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Φετφατζίδης, Τάσος Παπάζογλου και Δημήτρης Διαμαντάκος. Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας έγιναν για ακόμη μία φορά αντικείμενο λατρείας από 300 και πλέον φίλους του Ολυμπιακού, που έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση.

Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την παρουσία του ίδιου και της ομάδας στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι "εδώ και καιρό σκεφτόμαστε να κάνουμε αυτήν την κίνηση για να τιμήσουμε το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο είναι σημαντικό για την πατρίδα μας. Μας συνδέει η θάλασσα, το λιμάνι, ο Πειραιάς, αλλά και ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος έχει ιδιαίτερη σχέση με την θάλασσα και τη ναυτιλία... Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν ήταν κοντά στο ναυτικό μας και φυσικά θα συνεχίσει να είναι... Προσωπικά είμαι διπλά χαρούμενος γιατί έχω περάσει από το Πολεμικό Ναυτικό".

Ο Αντιπλοίαρχος κ. Κούμενος παρέλαβε από την αποστολή και τον Τάσο Μητρόπουλο μία φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, καθώς και μία υπογεγραμμένη μπάλα. Από την πλευρά του επεσήμανε ότι "είναι πολύ μεγάλη τιμή για το Πολεμικό Ναυτικό. Δεν το πιστεύαμε ούτε εμείς ότι είναι εδώ η αγαπημένη μας ομάδα. Υπήρχε αρκετό καιρό ως σκέψη αυτή η επίσκεψη του Ολυμπιακού, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα περισσότερο! Αποτελεί... top secret! Προσωπικά τα συναισθήματα μου είναι ιδιαίτερα, καθώς είμαι γέννημα-θρέμμα Ολυμπιακός. Όλοι, όμως, αισθανόμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε εδώ στον Ναύσταθμο τον Ολυμπιακό και τον κ. Μητρόπουλο, ο οποίος αποτελεί σημαία της ομάδας... Βλέπετε τι ανταπόκριση υπάρχει από τον κόσμο, όλοι θέλουν να τους αγκαλιάσουν και να βρεθούν κοντά τους! Ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη μας αγάπη!".


Ο Ολυμπιακός κοντά στο Πολεμικό Ναυτικό από redplanetgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: