Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πάλι για Ελληνικό ο Ολυμπιακός

Τη λύση του γηπέδου του Ελληνικού εξετάζουν ξανά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής". Η διοίκηση του μπασκετικού τμήματος είναι αποφασισμένη να συμμετάσχει σε κοινοπραξία αξιοποίησης του κλειστού του Ελληνικού, αλλά και των γύρω χώρων.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το σχέδιο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο, περιλαμβάνει χρήση του γηπέδου, αλλά και των εμπορικών χώρων που μπορεί να προκύψουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ανάπτυξη της περιοχής με χρήσης γης για τον τουρισμό, ξενοδοχειακά, συνεδριακά και εμπορικά κέντρα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πριν από περίπου δέκα ημέρες, έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, εντός και εκτός του κλειστού, ενδελεχής έλεγχος από εμπειρογνώμονες τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς.

Χρησιμοποιήθηκαν λέιζερ και όργανα ακριβείας για την καταγραφή του χώρου και όπως όλα δείχνουν, το κλειστό δεν θα γκρεμιστεί όπως είχε αρχικά ειπωθεί από τα μέλη του Ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: