Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο με 1-2.
Αυτό και τίποτα άλλο δεν μπορώ να γράψω για αυτό το πράγμα που είδα πάλι σήμερα.
Μια ομάδα που δείχνει να κάνει αγγαρεία. Που οι παίκτες του δεν πανηγυρίζουν καν τα γκολ που πετυχαίνουν, για ένα ακόμη παιχνίδι.
Χωρίς όρεξη και με ενα τυπάκι στο πάγκο που πανηγυρίζει σαν τρελός λες και κέρδισε το champions league ένα αυτογκολ!!!!!!!!
Δηλαδή ρε φίλε ΕΛΕΟΣ.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την μπάλα που παίζει η ομάδα σου και ομάδα μας τότε καλά θα είναι ο Μαρινάκης να του βγάλει σήμερα το βράδυ εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Λισαβόνα.
Γιατί αυτό το πράγμα που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο εδώ και 15 αγώνες πρωταθλήματος δεν είναι ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε.
Είναι ένα πράγμα χωρίς αρχή και τέλος.  Χωρίς δημιουργία παιχνιδιού. Παίζουμε εδώ και 15 ματς όλο με σέντρες και με στημένες φάσεις, λες και βλέπω Αγγλική ομάδα της δεκαετίας του 1980.
Οχι ρε φίλε, δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που πέρσι έπαιζε σύγχρονο ποδόσφαιρο και χαιρόσουν να τον βλέπεις.
Αυτό το πράγμα είναι ταλαιπωρία στα μάτια. Να μην μπορείς να παίξεις μπάλα απέναντι σε ομάδες οι οποιες είναι κυριολεκτικά, για τον πο@$σο. Οπως το λέω. Και όποιος θέλει ας παρεξηγηθεί.
Δεν υπάρχει ομάδα φέτος που να παίξαμε στην Ελλάδα που να μην είναι για τον πο#$σο.
Και εμείς τα έχουμε κάνει ολα τα ματς να φαίνονται λες και είναι ντέρμπυ.
Ε όχι ρε φίλε. Οχι κύριε Ζαρντίμ. Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε. Συγνώμη κιόλας, αλλά έτσι είναι.........
Και όποιος θέλει να γλύψει τον Πορτογάλο και να τον κάνει Θεό επειδή είναι αήττητος απέναντι σε καφενεία , τότε δικαιωμά του.
Αλλά ο κόσμος δεν είναι μαλάκας. Καταλαβαίνει και αυτό φαίνεται από το μισοάδειο Καραισκάκη σχεδόν σε κάθε ματς φέτος.........
Πάρτε το αλλιώς κύριοι!!!!! Παίξτε με ψυχή , δειξτε πάθος και μην κάνετε αγγαρεία. Και εσύ Πορτογάλε.....ξύπνα επιτέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας (69' Γιαννούλης), Κούρος, Ρόβας (90' Ανδράλας), Γουνδουλάκης (51' Μενδρινός), Οκόγιε, Καμπάνταης, Αραβίδης, Κουλουχέρης.
  
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (46' Μήτρογλου), Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (90+4' Παπάζογλου), Μασάντο (67' Φουστέρ), Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: