Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κόουτς πάρτο αλλιώς- Παίκτες σοβαρευτείτε


Άλλη μια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ και ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ εμφάνιση χθες βράδυ για τον φετινό Ολυμπιακό. Μια από τις ΠΑΡΑ πολλές απογοητευτικές και αλαζονικές φετινές εμφανίσεις.
Δεν είναι ούτε μια ούτε δύο. Είναι πάρα πολλές. Και το ότι κερδίζουμε συνεχώς εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Έτσι και αλλιώς με αυτούς που παίζουμε λογικό είναι να κερδίζουμε. Με ανίκανους παίζουμε αντίπαλους. Και ανύπαρκτους.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΓΙΟΜΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80’. 
Και δεν το ανέχομαι ειδικά όταν πέρσι μόλις έβλεπα μια ομαδάρα να παίζει ΣΥΓΧΡΟΝΟ ποδόσφαιρο με πρέσιγκ , τρέξιμο και ανάπτυξη από παντού και ξαφνικά φέτος τα γκρεμίσαμε ΟΛΑ και αρχίσαμε τις σέντρες και τις γιόμες. Να ξεκινάμε τις επιθέσεις μας με βολέ του τερματοφύλακα και όπου πάει η μπάλα. Ήμαρτον!!!!!!!!!!
ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 100%.
Δεν ξέρω κύριε Ζαρντίμ αν αυτό το ποδόσφαιρο σου αρέσει και ονειρεύεσαι, αλλά στους οπαδούς του Θρύλου, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που παρακολουθούμε φέτος.
Έχουν πονέσει τα μάτια μας. Και το έχετε καταλάβει ήδη με την χαμηλότατη προσέλευση στο Καραϊσκάκη. Έχουν σπάει όλα τα ρεκόρ χαμηλής προσέλευσης φέτος. Ούτε στους αγώνες του Champions League δεν γέμισε το γήπεδο. Και δεν φταίει για αυτό μόνο η οικονομική κρίση.
Να είστε σίγουροι.
Επίσης κύριε Ζαρντίμ δική σου ευθύνη είναι που τον τελευταίο μήνα πάμε από το κακό στο χειρότερο σε απόδοση. Το κάθε ματς χειρότερο από το προηγούμενο.  Αν δεν μπορούν να βρουν κίνητρα οι παίκτες σου ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ. Να τους βρεις κίνητρο, αλλιώς να τους στείλεις στην εξέδρα. Και τότε θα το βρουν σίγουρα το κίνητρο.
Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτό το παλτό τον συμπατριώτη σου να σέρνεται μέσα στο γήπεδο και να μην βγαίνει ποτέ από την ενδεκάδα. Και να κοντεύεις να εξαφανίσεις από την ομάδα τα μεγαλύτερα Ελληνόπουλα ταλέντα.
Δηλαδή όλος ο Ολυμπιακός και η ανάπτυξη του είναι ότι κάνει ο Αμπντούν φέτος?
Και τώρα που θα λείψει για 1 μήνα τι γίνεται κύριε Ζαρντίμ. Θα πλακωθούμε στις σέντρες όπως χθες? Ήμαρτον ρε φίλε. Με την Παναχαΐκή παίζαμε όχι με την Μίλαν.
Ξεκόλα λίγο  και σταμάτα να είσαι τόσο χέστης προπονητής.
Να χέσω και τα ρεκόρ που έκανες (χωρίς  αντιπάλους στην ουσία), όταν ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤAI ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΚΕΤΗ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Και εδώ που τα λέμε δεν είσαι και τίποτα σπουδαίο, δυστυχώς. Ένας μέτριος ψιλοχέστης προπονητής είσαι για καμία Μπράγκα το πολύ πολύ, που απλά χρειάζεται να κλέψεις τα ματς και όχι να δημιουργείς εσύ.
Αλλαξέ το όσο είναι καιρός, γιατί βλέπω αλλιώς μοναξιές στο Καραισκάκη………………
Και πάμε τώρα στους παίκτες.
Κύριοι, είναι το λιγότερο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ για τον κόσμο που υποφέρει από την κρίση να σας βλέπει να παίρνετε τα ωραία σας εκατομμύρια και εσείς να κωλοβαράτε ΔΙΑΡΚΩΣ.
Δεν με ενδιαφέρει αν δεν μπορείτε να βρείτε κίνητρο για να παίξετε και να διαλέγετε ματς (πχ  Ευρώπη). 
ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ.
Το καταλάβατε? Αλλιώς όποιος δεν γουστάρει ας πάει στο καλό.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τις εμφανίσεις σας , ειδικά τον τελευταίο καιρό, που έχετε δώσει δικαιώματα σε όλους τους άμπαλους και ανύπαρκτους να αμφισβητήσουν  την αξία της ομάδας μας.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΤΕ ΤΟ 100% ΣΑΣ. 
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧ@#$Α ΣΑΣ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!!!!!
Πρόεδρε καλό θα ήταν ένα προστιματάκι σε όλους ανεξαιρέτως. Έτσι Χριστουγεννιάτικο για να το καταλάβουν καλύτερα.
Εκτός και αν είσαι και εσύ ευχαριστημένος όπως ο Ζαρντίμ και οι παίκτες…………Τότε πάω πάσο.
Να μας το πείτε όμως για να το ξέρουμε και να κανονίσουμε και εμείς την πορεία μας. Να ξέρουμε να μην ασχολούμαστε πλέον με μια ομάδα που δεν μας υπολογίζει και δεν σέβεται τα χρήματα που πληρώνουμε για να την δούμε.
Αυτά τα ολίγα και καλά Χριστούγεννα  να έχετε όλοι.
Ελπίζω το νέο έτος να δούμε μια ομάδα που να θυμίζει έστω και 30% την περσινή ομαδάρα.
Και τόσο θα είναι υπεραρκετό σε σχέση με το φετινό χάλι που βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: