Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Καραπαπάς: "Απαράδεκτη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ"

"Έγινε ένα ματς με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εμείς είμαστε απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ οι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν που η διαφορά δεν πήγε από το +16 στο +19... Η φιλοξενία που τύχαμε ήταν απαράδεκτη αλλά εμείς είμαστε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ και στον δεύτερο γύρο στο Φάληρο όλα θα είναι όπως πρέπει", τόνισε αρχικά ο Κώστας Καραπαπάς και συμπλήρωσε:

"Είδαμε σήμερα στα δύο μέτρα από τους επίσημους του Ολυμπιακού να βρίσκονται οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ... Ούτε είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποια "κοκοράκια" στα αποδυτήρια, οι οποίοι είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και κάνουν κακό στον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός, είμαστε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ και στον δεύτερο γύρο θα δώσουμε τις 20 προσκλήσεις, όπως συνηθίζουν οι ομάδες μεταξύ τους, αλλά και παραπάνω αν μας ζητήσουν".

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στα αποδυτήρια συνέβησαν διάφορα σκηνικά, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να έχει επεισόδιο με τον Σάββα Θεοδωρίδη και διάφορους παρατρεχάμενους (τα "κοκοράκια"...) να κοροϊδεύουν, να ειρωνεύονται και να προκαλούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι τόνιζαν πως δεν θα επιτρέψουν τέτοιου είδους γελοιότητες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όταν ο Παναθηναϊκός θα επισκεφθεί το Φαληρικό γήπεδο για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: