Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σερμαντίνι: "Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό"

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, έφτασε στη χώρα μας το πρωί της Πέμπτης (27/12), με πτήση από το Ισραήλ.
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να πω το "ναι" στην πρόταση που μου έγινε. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο Γεωργιανός σέντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Ο 23άχρονος παίκτης (2/4/1989), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Top-16 της Euroleague κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια.

Ο γιγαντόσωμος σέντερ (2.16μ) θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί και από τον Ολυμπιακό πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, στη συνέχεια θα έχει μία πρώτη γνωριμία με μέλη του προσωπικού και της διοίκησης της πειραϊκής ΚΑΕ και θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση την αναμέτρηση της ομάδας με την Κάχα Λαμποράλ.

Giorgi Shermadini - Welcome to Olympiakos από Pireotis7

Δεν υπάρχουν σχόλια: