Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

1ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης

Με ξεχωριστή επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης μεταξύ των Βετεράνων και των ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" με σκοπό την ενίσχυση για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. 
Η πρώτη από τις 27 δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το διάστημα των εορτών, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (16/12) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Ο πρώτος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης, μεταξύ των Βετεράνων και των ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, αποτέλεσε μία μεγάλη βοήθεια για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και παράλληλα, έμπνευση για τη συνέχεια!
Στα του αγώνα, τώρα, οι Βετεράνοι επιβλήθηκαν με το ευρύ 8-1 των ρεπόρτερ, οι οποίοι όμως κόντραραν στα ίσια μία ομάδα η οποία έδινε τον 604ο αγώνα της! Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό ευκαιριών αλλά όχι και το ίδιο ποσοστό ευστοχίας.


Βετεράνοι Ολυμπιακού: Μουκέας, Γκαϊτατζής, Βαμβακούλας, Αρζένης, Αγγελής, Βούζας, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Γεωργάτος, Καλογερόπουλος, Τσιαντάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γλύκας, Παπαμιχαήλ, Γεωργουδάκης, Μαργιόλης, Σταυρόπολος, Καλίκας, Καλτσάς, Σιδέρης, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Ρούσσος,Γαϊτανάρος, Γκαβέζος, Βέλλιος, Πασσάς, Αρζηνός, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης.

Δηλώσεις έκανε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των Βετεράνων του Ολυμπιακού:

"Βρίσκομαι δίπλα σε μεγάλες δόξες του Ολυμπιακού, τις οποίες έβλεπα μικρός και για τις οποίες με μάθαινε ο πατέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κοντά τους, ειδικά σε τέτοιες εκδηλώσεις. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό, στον κόσμο που βρέθηκε εδώ και στήριξε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και σε όλους τους Βετεράνους που κάνουν πάντα φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνες και βοηθούν όλους τους συνανθρώπους μας!".

Ο εμπνευστής της ιδέας αυτής, Παντελής Διαμαντόπουλος, τόνισε:

"Είναι μεγάλη μας χαρά που πήρε σάρκα και οστά αυτή η ιδέα. Ευχαριστούμε θερμά την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και τους Βετεράνους του Ολυμπιακού που βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα. Μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλοί φέτος, αλλά τους κοντράραμε τους Βετεράνους. Κάθε χρόνο θα γινόμαστε και καλύτεροι!"

Ο διευθυντής της εφημερίδας ΓΑΥΡΟΣ, Διονύσης Βερβελές, από την πλευρά του, σημείωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Αυτό είναι και το πιο σπουδαίο πράγμα: Το να βοηθήσουμε τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου που έχουν ανάγκη. Κάθε χρόνο θα γίνεται και πιο μεγάλη αυτή η προσπάθεια και μακάρι να μεγαλώνει διαρκώς η ανταπόκριση του κόσμου".


Δεν υπάρχουν σχόλια: