Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καραπαπάς: "Πιστεύω πως θα μείνουν Τζεμπούρ και Τοροσίδης"


Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha 98,9" πρόσθεσε πως ο στόχος της ομάδας στο Europa League είναι μια καλύτερη πορεία από την περσινή, όπου συμμετείχε στη φάση των "16".

"Στόχος της διοίκησης είναι να κάνει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εφέτος υπάρχουν πιο δύσκολες ομάδες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Αυτό που σίγουρα θέλουμε είναι να περάσουμε σίγουρα τους δύο επόμενους γύρους ώστε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι που μπήκαμε στους 16".

Η κλήρωση του Europa League την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα επηρεάσει τις κινήσεις των "ερυθρολεύκων" στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο κ.Καραπαπάς εξήγησε "δεν θα παίξει ρόλο η κλήρωση του Europa League στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί εκεί που ο προπονητής κρίνει πως υπάρχουν κενά. Ο Ζαρντίμ έχει καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του και δεν κάνουν μια συνάντηση το μήνα για να συζητήσουν αυτά τα θέματα όπως βγαίνει πολλές φορές στον Τύπο. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει ένα πλούσιο ρόστερ κι έχει καλούς ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται καν. Το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές".

Κλήθηκε να σχολιάσει και τη συνύπαρξη στη βασική ενδεκάδα των Τζεμπούρ και Κώστα Μήτρογλου: "Όπως αποδείχτηκε και οι δύο χωράνε στην 11αδα του Ολυμπιακού και είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού χαίρεται να βλέπει τον Μήτρογλου όχι μόνο γιατί σκοράρει αλλά γιατί είναι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που δουλεύει, μάχεται και τα δίνει όλα στο γήπεδο", ενώ επανέλαβε το στόχο του Ολυμπιακού που είναι η ανάδειξη καλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: