Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει Ιμπαγάσα η Χιμνάσια Χουχούι

Ρεπορτάζ από την Αργεντινή θέλει τον Αριέλ Ιμπαγάσα να βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Χιμνάσια Χουχούι!
"Ο "Κάνιο" Ιμπαγάσα απέχει μερικά βήματα από το να γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα από το Χουχούι", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος με τον οποίο το συγκεκριμένο τοπικό μέσο (www.lavozdejujuy.com.ar) παρουσιάζει την "αποκλειστική" του είδηση, ενώ στο σχετικό κομμάτι αναφέρεται:

"Έπειτα από πολλές κλήσεις από τον Μάριο Γκόμες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα γίνει μέσα στο 2013 το δεύτερο απόκτημα για την Χιμνάσια και Εσκρίμα από το Χουχούι. Θυμίζουμε ότι ο Σούπερ Μάριο ήταν προπονητής του "Κάνιο" στη Λανούς πριν εκείνος φύγει για την Ευρώπη.

Ο έμπειρος μέσος είναι πλέον 36 ετών και έχει να επιδείξει μία τεράστια καριέρα στη Γηραιά Ήπειρο, η οποία συμπεριλαμβάνει την παρουσία του σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ.

Η τελευταία του ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Ιμπαγάσα είναι γεννημένος νικητής που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του.

Ο παίκτης, ο οποίος ξεκίνησε από τα φυτώρια της Λανούς, απάντησε στις κλήσεις του Μάριο Γκόμες, που με τη σειρά του ελπίζει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας και έναν ακόμα γνώριμο του, τον Πιερ Μπάριος.

Με την έλευση του Αριέλ Ιμπαγάσα, οι "λύκοι" από το Χουχούι θα φτάσουν τις δύο μεταγραφές που έχουν δικαίωμα να κάνουν και θα έχουν ολοκληρώσει με τις κινήσεις που είναι να κάνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: