Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Βριλήσσια 3-0 set

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού παίζοντας πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχε την ευκολότερη νίκη της στο πρωτάθλημα, παραχωρώντας στη φιλοξενούμενη ομάδα μόλις 33 πόντους.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για τη γενικότερη διάθεση και την αγωνιστική τους παρουσία. Είχαν ρυθμό και ελαχιστοποίησαν τα λάθη. Τα 10 λάθη που κάναμε πρέπει να είναι τα λιγότερα στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας.

Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Μας περιμένει ένα ακόμη παιχνίδι με το Ωραιόκαστρο για να τελειώσουμε νικηφόρα τον πρώτο γύρο και το 2012. Στις γιορτές θα συνεχίσουμε τη δουλειά καθώς στη συνέχεια ξεκινάμε το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης" δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού της 10 αγωνιστικής ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος.

Η Αρετή Τέζα είπε: "Είμαστε ανώτερη ομάδα από τα Βριλήσσια και φάνηκε από το πώς κύλησε το παιχνίδι. Πιέσαμε με το σερβίς την υποδοχή των αντιπάλων μας και κάναμε το έργο μας πολύ εύκολο. Κάθε νίκη είναι σημαντική αφού είναι λεπτές οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων που φλερτάρουμε με την κορυφή".

Τα σετ: 25-12, 25-11, 25-10.

Ολυμπιακός (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου 13, Λούκοβιτς 16, Γιακουμή 5, Μπλάνκο 9, Χριστόδουλου 2, Τένεβα 4, Κονόμη (λ. 62%)/ Κοσμά 5, Καβαθά 6, Τέζα 2.

Βριλήσσια (Παπαθανασίου): Βασιλειάδη, Γιοβάνη 11, Γκότζη 5, Μαβιλίδη 2, Κοκλανάκη 1, Καραγιώργου, Τσούμη (λ. 25%)/ Σιλχάνοβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: