Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός-Καλλιθέα 4-1, φιλικό

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Καλλιθέα το πρωί της Δευτέρας (31/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και οι δύο ομάδες έδωσαν ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα που βρήκε τους ερυθρόλευκους νικητές με 4-1.
Μασάντο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Μήτρογλου τα γκολ, σκόραρε ο Σιμόν για τους φιλοξενούμενους. 


Ωστόσο τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού δεν πήραν μέρος στο παιχνίδι συνεχίζοντας τα προγράμματα που ακολουθούν. Στο γυμναστήριο έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, προκειμένου να προφυλαχθεί από τις μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε ατομικό. Το ίδιο, συν θεραπεία, έκανε εκ νέου ο Τζαμέλ Αμπντούν. Την Τρίτη (1/1/13) οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στο γήπεδο την Τετάρτη (2/1), για διπλή προπόνηση.

Να σημειώσουμε πως στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα αγωνίστηκε και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Κάρολ, Χολέμπας, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Πίνο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Μανωλάς, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μήτρογλου.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Φραγκής, Μουστακίδης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Ατματσίδης, Ματσούκας, Ντακόλ, Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν και οι Μιχελής, Αρβανίτης, Χαροντάκης, Αμπλάι, Καλτσάς, Κολοφώτης, Σιμόν, Θεολόγου, Δημητρίου, Λιόσης, Σεμπέκος, Αφουξενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: