Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-4, ομάδα Κ20

Με επιτυχία πέρασε η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού το εμπόδιο του Πανιωνίου το Σάββατο (15/12), επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 των κυανέρυθρων στο "Απήλιον" για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Οι μέχρι πρότινος πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεγλεκτσή στο 10', με τους ερυθρόλευκους να απαντούν τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Γκίνο που δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα.

Στο 16' οι ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ ανέτρεψαν ολοκληρωτικά το σκορ με τον Σωτηράκο να εκμεταλλεύεται την εκτέλεση φάουλ του Γκίνο και με κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 2-1. Στο 37' ο Βέργος έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στους Πειραιώτες και στο 89' ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα προσωπικά του γκολ και τέσσερα αυτά της ομάδας του.

Το τελικό 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού, έφερε τους ερυθρόλευκους στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 πόντους σε 12 ματς. Ακολουθεί ο Πανιώνιος με 26 βαθμούς σε 13 αναμετρήσεις και ο Παναθηναϊκός με 26 σε 12 παιχνίδια.

Πανιώνιος: Πασάι, Πολίμος, Κωτσάλας, Ζυγογιάννης (46' Λουλάι), Ρουσσάκης, Γκίνι, Αρώνης, Γκέζο (65' Πρέντο), Μπεγλεκτσής, Σπανός (22' Ρόπας), Μπότης.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βούρος, Λεάντρο, Σιώπης Μ. (69' Παπασάββας), Σιώπης Δ. (87' Παιδάκης), Σούκιας, Γκίνο (58' Φουκαράς), Πασαλίδης, Βέργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: