Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η προπόνηση σήμερα

Η νέα εβδομάδα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου το πρωί της Δευτέρας (10:30) πραγματοποίησαν την προτελευταία τους προπόνηση ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου (2-0 το ματς στο Φάληρο) με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της Τετάρτης (19/12).

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ επάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ πριν από αυτό έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας, κυκλοφορίας της και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Έπαιξαν δίτερμα σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, υπό τις διαρκείς οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των συνεργατών του.

Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισαν την αποκατάστασή τους με αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα. Ο Τζαμέλ Αμπντούν (θλάση), ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα αποκατάστασης, ενώ ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Την Τρίτη (18/12) οι Πειραιώτες θα γυμναστούν το απόγευμα (16:00) και αργότερα θα αναχωρήσουν για την Πάτρα, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή στη ρεβάνς Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: