Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η προπόνηση σήμερα

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (10/12), το οποίο είχε χορηγήσει στους ποδοσφαιριστές ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (11/12) στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο της Super League, στην οποία οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο το Σάββατο (15/12) το βράδυ (19:30).

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με την κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ σε "πρώτο πλάνο", ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση τους στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τους ζήτησε να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούν ενόψει του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο Πανιώνιος είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος.

Όσοι ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί κόντρα στους πράσινους, συνέχισαν το πρόγραμμά τους στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στον αγωνιστικό χώρο. Έκαναν ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια έπαιξαν ξανά δίτερμα, σε μικρότερο χώρο αυτή τη φορά.

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε θεραπεία, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο δικέφαλο μηριαίο αριστερά, καθώς έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στο συγκεκριμένο σημείο, τραυματισμό τον οποίο έπαθε στο ΟΑΚΑ. Ο 24χρονος αμυντικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε αποθεραπεία και δεν ανέβασε ρυθμό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας έμεινε επίσης εκτός προπόνησης, λόγω ενός διαστρέμματος το οποίο τον ταλαιπωρεί, στη δεξιά ποδοκνημική. Η προπόνηση της Τετάρτης (12/12) είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (16:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: