Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Αμπντούν

Με πρωινή προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την Κυριακή (16/12) την προετοιμασία τους για την επικείμενη ρεβάνς Κυπέλλου, την Τετάρτη (19/12), με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και την τακτική, κάνοντας και δίτερμα. Αυτό έγινε σε μικρό χώρο, χωρίς τη συμμετοχή όσων αγωνίστηκαν το Σάββατο (15/12) στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο. Οι εν λόγω παίκτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά. Τα αποτελέσματά της έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρού βαθμού θλάση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ατομικό στο γήπεδο έκαναν οι Τοροσίδης και Σιόβας, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε κλινήρης.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η προπόνηση της Δευτέρας (17/12) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: