Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Εθνικός - Ολυμπιακός 2-11

Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη νίκησαν εύκολα με 11-2 τον Εθνικό στο πειραϊκό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών και διεύρυναν το φετινό τους αήττητο εντός των συνόρων.

"Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα θετικά μας στοιχεία και να διορθώσουμε τα αρνητικά που εντοπίζουμε στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο μία ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με τόσο νεαρές παίκτριες να είναι σε όλα τέλεια", τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης και συμπλήρωσε: "Μπορεί να χάνουμε σε δύναμη, στο ένας εναντίον ενός και στο πρες αλλά το ισοσκελίζουμε με την ταχύτητα,  με το ρυθμό που έχουμε στο παιχνίδι μας και με την ενέργεια που βγάζουμε στην άμυνα".

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-0, 0-5, 1-3

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Κατσούλης): Λεοντσίνη, Ζέκου, Χαραλαμπίδου, Μ. Κουγιουμτζή, Ασουμανάκη, Μπίσμπα, Ν. Κουγιουμτζή, Ν. Κούβδου, Καραλόγου, Παντελίδου, Αντωνάκου 1, Σολανάκη 1, Σταματιάδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 3, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Μαυρέλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου 1, Καλαργυρού 1, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: