Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τζεμπούρ: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ βρέθηκε στο Athens Metro Mall το μεσημέρι (13:00) της Παρασκευής (1/2), στο πλαίσιο βράβευσής του από την Vodafone, η οποία εδώ και χρόνια συνεργάζεται ως χορηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.
Ακόμη ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα έχει στο ενεργητικό του ο Ράφικ Τζιμπούρ! Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά έχει φτάσει τα 100 γκολ στην Ελλάδα, κάτι που πέτυχε φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού! Η Vodafone, χορηγός εταιρεία της ΠΑΕ, τον βράβευσε στο κατάστημά της στο Athens Metro Mall, για αυτήν του την επιτυχία.

Ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για τα 100 γκολ που έφτασε στην Ελλάδα, σχολιάζοντας πως στόχος του είναι φτάσει τα 200 γκολ φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Για το ματς με τον Ατρόμητο είπε τα εξής:"Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, καθώς ο Ατρόμητος είναι μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο ματς".

Για το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το 2016, τόνισε: "Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος, μακάρι να φτάσω και στα 200 γκολ. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτός ήταν ο στόχος μου. Το είχα δηλώσει πάρα πολλές φορές, αυτή ήταν η επιθυμία μου, να μείνω στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο του διακρίσεις κι επιτυχίες".

Για τις μάχες με τη Λεβάντε είπε: "Ακόμα είναι νωρίς, αλλά νομίζω, όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, ότι αν παίξουμε σοβαρά και αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια όπως τους αγώνες του Champions League, τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση".

Ο Τζεμπούρ δήλωσε για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και την παραμονή του στον Ολυμπιακό: "Έχω δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο και μένω στον Ολυμπιακό. Είχα πολλές προσφορές, αλλά ήθελα να μείνω εδώ".

Για ένα θέμα που προέκυψε με την εφορία, ήταν καθησυχαστικός: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη, θα διορθωθεί και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: