Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η Αποστολή για Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι προγραμματισμένο το απόγευμα της Κυριακής (3/2, 1715) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.


Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (2/1, 10:30) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον υπηρεσιακό προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, πιθανότατα στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι του ως πρώτος τεχνικός ηγέτης της ομάδας, καθώς ο Μίτσελ αναμένεται σύντομα να αναλάβει επίσημα την καθοδήγηση του Ολυμπιακού.

Το ευχάριστο της προπόνησης ήταν ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και βρίσκεται στην 20άδα. Ο Αργεντινός μέσος απουσίασε από τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας, κόντρα σε Πανθρακικό για το Πρωτάθλημα και Καβάλα για το Κύπελλο, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Κανονικά γυμνάστηκαν, επίσης, και οι Χοσέ Χολέμπας (για τρίτη συνεχόμενη ημέρα) και Μάρκο Πάντελιτς (για δεύτερη σερί ημέρα), θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή.

Ωστόσο, το πρωινό πρόγραμμα είχε μία δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο Ρόι Κάρολ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Το 2013 δεν έχει μπει καθόλου καλά για τον μέχρι πρότινος βασικό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του (σ.σ. φλεγμονή στο έντερο) και πάνω που επέστρεψε στη δράση, αγωνιζόμενος στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα, τέθηκε ξανά νοκ άουτ.

Εκτός προπόνησης ήταν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Νταβίντ Φουστέρ εντείνει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο άρχισε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ με ενοχλήσεις στη μέση δεν προπονήθηκε ο Ρόι Κάρολ.

Το πρόγραμμα χωρίστηκε σε τρία σκέλη. Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, με τρέξιμο και "κορόιδο". Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις επάνω στη γρήγορη και ακριβή μεταβίβαση της μπάλας και τα σουτ προς την εστία, ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Σιόβας, Χολέμπας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κάρολ, Πίνο, Φουστέρ, όπως και οι Παπάζογλου, Λυκογιάννης για λόγους τακτικής.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν το πρωί της Κυριακής (3/2) στις 10:30, στο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: