Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 2-1

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την φωτιά αλλά τελικά κατάφερε στο 93' με πέναλτυ να κερδίσει τον Θρασύβουλο και να αποτρέψει στους ανταγωνιστές του να τον πλησιάσουν περισσότερο.
Ο Ολυμπιακός πάντως ήταν επιεικώς απαράδεκτος σήμερα και όπως φαίνεται οι παίκτες που έπαιξαν μάλλον είχαν το μυαλό τους στις διακοπές των Χριστουγέννων και όχι στο ματς. Και κάποιοι από αυτούς μάλλον δεν θα πρέπει να ξαναφορέσουν την φανέλλα του Ολυμπιακού. Απορώ πραγματικά πως γίνεται να παίζει ο Οσκαρ στον Ολυμπιακό ενώ ο Σίσιτς δεν χωράει. Κατά την γνώμη μου είναι 2 φορές καλύτερος ο Σλοβένος. Αλλά παίζει ακόμη ένας παίκτης Β' Εθνικής στον Ολυμπιακό. Ας τον στείλουν σπίτι του καλύτερα. Απαράδεκτος επίσης σήμερα ήταν ο Πατσατζόγλου, ενώ και οι υπόλοιποι εκτός των Νικοπολίδης, Αντζα και για ένα ημίχρονο των Ντούντου και Λέτο ήταν μετριότατοι εως κακοί.
Οσο για το πέναλτυ που είμαι σίγουρος ότι θα πουν πάλι τα μύρια όσα οι τηλεκριτικοί και οι εφημερίδες πράσινων και κίτρινων αποχρώσεων ας μην τον έσπρωχνε ο παίκτης του Θρασύβουλου για να μην έδινε το πέναλτυ ο διαιτητής. Κύριοι υπήρχε σπρώξιμο και ήταν πέναλτυ. Λυπάμαι....
Και για τους παίκτες του Θρασύβουλου έχω να πω ότι είναι για κλάματα. Ολο τον αγώνα ήταν πεσμένοι στο έδαφος κάνοντας τον ψόφιο κοριό και μετλα το γκολ που δέχθηκαν έτρεχαν σαν δαιμονισμένοι. Καλό ταξίδι στην Β' εθνική.......

Ολυμπιακός (Ε. Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (82΄ Τζόρτζεβιτς), Οσκαρ (58΄ Γκαλέτι), Κοβάτσεβιτς, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Αντζας, Ντουντού, Λέτο, Μπελούτσι, Πάντος (65΄ Τοροσίδης)

Θρασύβουλος (Σ. Τσιώλης): Πεκάνια, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ρόκας, Ροκάστλ, Λιαπάκης (+90΄ Κόζλεϊ), Χλωρός, Μπαριέντος (58΄ Καραμαλίκης), Μπελεγρίνης, Κατσίκης, Ουέλινγκτον (77΄ Αλβες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: