Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Mαρία Χατζηνικολάου:«Νίκη ψυχολογίας και γοήτρου».

« Η νίκη αυτή μας έδωσε ψυχολογία και γόητρο για τη συνέχεια. Μπήκαμε από την αρχή πολύ αποφασιστικά και με μεγάλη πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε.

Η επιτυχία είναι ομαδική και όχι ατομική. Δεν έπαιξα καλά μόνο εγώ στον αγώνα, αλλά συμμετείχαν στη νίκη όλεςι οι συμπαίκτριες μου που έβγαλαν καλή υποδοχή και στα κρίσιμα σημεία τα έδωσαν όλα. Με αυτό το «διπλό» μείναμε κοντά στην πρώτη θέση και διατηρήσαμε τις ελπίδες μας για την κατάκτηση της πρωτιάς της κανονικής περιόδου που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ .

Είμαι ικανοποιημένη που δώσαμε χαρά και στους οπαδούς μας. Χρειάζεται υπομονή από εδώ και πέρα για να βρούμε τη χημεία μας και να ενσωματωθούν καλύτερα στην ομάδα και οι νέες αθλήτριες, όπως η Λεχτόνεν που έπαιξε με δύο προπονήσεις και έδειξε ότι είναι σπουδαία κλάση. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ είναι χρόνια ή ίδια ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία χρόνια ενισχύεται και προσπαθεί να γίνει ανταγωνιστικός.»

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού, χαροποίησε τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο οποίος μέσω της αρχηγού Ελευθερίας Κούκου ανακοίνωσεένα εκπλητικό πριμ 3 χιλιάδων ευρώ σε κάθε βασική και από χίλια σε κάθε αναπληρωματική.
Ενώ, θερμή υποδοχή έγινε στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" από οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ρέντη για τον χθεσινό αγώνα των ανδρών με τον Ηρακλή. Στην υποδοχή ήταν παρών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Συγγελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: