Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Tα πήρε ο Βελβέρδε με τους παίκτες (Με το δίκιο του)

Η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στου Ρέντη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δυσανασχέτησε με τους παίκτες του και τον τρόπο που εκτελούσαν τις ασκήσεις και διέκοψε την προπόνηση στέλνοντας, τους στα αποδυτήρια.
Οι "ερυθρόλευκοι" στην αρχή της προπόνησης έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο. Στη συνέχεια τους έδωσε εντολή να παίξουν σε μικρό χώρο και να προσπαθούν να σκοράρουν σε μικρό τέρμα. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να αποδίδουν καλύτερα σε συνθήκες πίεσης.
Στα μισά του δεύτερου δεκάλεπτου της άσκησης ο Βαλβέρδε διέκρινε ότι οι παίκτες του δεν έκαναν το καλύτερο δυνατό και σταμάτησε την προπόνηση. "Δεν έχετε όρεξη για προπόνηση. Δεν έχει ένταση η προσπάθεια σας. Η προπόνηση τελείωσε. Πηγαίνετε στα αποδυτήρια", ήταν τα λόγια του Ισπανού, δίνοντας στους παίκτες να καταλάβουν ότι πρέπει να επιστρέψουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, μετά την πολυήμερη άδεια τους.

Σχόλιο Sports blog
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Πάλι «κωλοβάρεμα» από τους παίκτες τους Ολυμπιακού, πάλι χωρίς διάθεση για προπόνηση και πάλι πριν από δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.
Μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται πλέον το γεγονός. Και μετά λέμε γιατί δεν παίζει μπάλα εκτός έδρας και δεν νικάει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για όσους γνωρίζουν την νοοτροπία αυτής της ομάδας ή καλύτερα την νοοτροπία των παικτών που απαρτίζουν αυτή την ομάδα.
Τώρα θα μου πείτε χρονιάρες ημέρες και εγώ πάλι γκρινιάζω. Δίκιο έχετε αλλά δίκιο έχω και εγώ να γκρινιάζω με αυτά που βλέπω. Γιατί βλέπω ότι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θεωρούν ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει από την 15η αγωνιστική και ότι θα πρέπει να κάνουν διακοπές από τώρα μέχρι το καλοκαίρι. Ε λοιπόν ας τους εξηγήσει κάποιος ότι είναι γελασμένοι. Ας κάνουν ακόμη 1-2 γκέλες, (που θα κάνουν σίγουρα), και θα δείτε που θα πάει η διαφορά από τους ανύπαρκτους.
Κανονίστε να χάσετε το πιο εύκολο πρωτάθλημα της τελευταίας 10ετίας από τους ανύπαρκτους και τότε να δείτε τι πανηγύρι θα έχουμε.
Αλλά ποιος να τους τραβήξει το αυτί? Ο Πρόεδρος που κάνει διακοπές στις Μαλδίβες?
Μάλλον δύσκολο. Υπάρχει κάποιος άλλος στην ΠΑΕ? Ουδείς. Μετά τον Σωκράτη το χάος. Αν δεν υπάρχει ο Big Βoss δεν κινείται φύλλο στην ΠΑΕ. Και μετά εσείς περιμένετε μεταγραφές........... Ούτε παίκτη δεν θα πάρουμε μου φαίνεται. Έχει να πληρώσει ο Σωκράτης 1 εκατ € τον Σόλιντ μέχρι αύριο και 3 εκατ € σε μισθούς και πριμ σε λίγες ημέρες. Οπότε μεταγραφές μάλλον γιοκ. Και θα κάνουμε τρισάγια όλη την σεζόν μην τυχόν τραυματιστεί κανείς.

Πάντως για τους παίκτες του στοιχήματος εγώ θα πρότεινα το ματς στην Τρίπολη να το παίξετε μέχρι Χ το πολύ. Δεν βλέπω διπλό με τα μέχρι τώρα δεδομένα του φετινού Ολυμπιακού. Εδώ δεν έχει κερδίσει ευκολότερες ομάδες, τον Αστέρα θα κερδίσει που είναι και σκληροτράχηλη ομάδα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: