Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Δηλώσεις Νικοπολίδη-Παπαδόπουλου γιαα την κλήρωση

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι μας», είπε αρχικά ο Νικοπολίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν είχε κάποια συγκεκριμένη προτίμηση πριν την κλήρωση: «Είναι καλό που αποφύγαμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι συνθήκες στη Ρωσία εκείνο τον καιρό θα είναι πολύ δύσκολες».
«Δεν έχει να προσέξει κάτι ιδιαίτερο ο Ολυμπιακός. Αυτό που χαρακτηρίζει τις γαλλικές ομάδες είναι η καλή φυσικά κατάσταση που έχουν και γενικά είναι πειθαρχημένες. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε εμείς είναι η δική μας απόδοση».
«Προσπαθούμε να περάσουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας την ίδια νοοτροπία. Οι ομάδες που παίζουν στην έδρα τους αντιμετωπίζουν με διαφορετική αυτοπεποίθηση το παιχνίδι. Προσπαθούμε να παίζουμε και εκτός έδρας ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας».

Ο Νικοπολίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ματς με την Χέρτα: «Παρόλο που ήμασταν προετοιμασμένοι για το πρέσινγκ που θα μας έκανε η Χέρτα, φανήκαμε να αιφνιδιαζόμαστε στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε όμως να αντιδράσουμε σωστά και έγκαιρα, να αμυνθούμε. Είδαμε ορισμένα πράγματα στην ανάπαυλα και βγήκαμε προετοιμασμένοι στο δεύτερο μέρος».

Αβραάμ: Βατή κλήρωση
Από την πλευρά του, ο αμυντικός των πρωταθλητών, Αβραάμ Παπαδόπουλος, σχολίασε αναφορικά με την κλήρωση στον "SENTRA FM": «Νομίζω ότι η κλήρωση είναι βατή. Πάντως δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτή τη φάση. Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού η πρόκριση και σίγουρα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Σεντ Ετιέν καθώς οι γαλλικές ομάδες είναι πολύ πειθαρχημένες. Δεν κοιτάμε τι κάνει η Σεντ Ετιέν στο πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε όλο αυτό το καιρό για να είμαστε έτοιμοι. Δεν θα πω για παρουσία μας στον τελικό. Δουλεύουμε για να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ο θεσμός του ΟΥΕΦΑ υποτιμημένος αλλά αν δούμε τις ομάδες που συμμετάσχουν είναι τεράστιες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: