Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Προνόμια για τα ενεργά μέλη

Στον αγώνα της Πέμπτης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τη Χέρτα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ εγκαινιάζονται μερικά από τα προνόμια που θα απολαμβάνουν τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού όπως έχει προγραμματίσει το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου και το τμήμα μελών.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18/12 στις 11:00 στα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για να αναδειχθούν 56 ενεργά μέλη μας, από τα οποία:

Α. Ένα μέλος θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τη σουίτα του προέδρου του Ολυμπιακού, Γιάννη Συγγελίδη.

Β. Πέντε μέλη θα κερδίσουν από μία πρόσκληση V.I.P. του αγώνα.

Γ. Πενήντα μέλη -τα οποία δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς ενός εισιτηρίου(των 20 ευρώ) του αγώνα.

Για συμμετοχή στην κλήρωση τα ενδιαφερόμενα μέλη του Ολυμπιακού θα πρέπει να τηλεφωνήσουν την Τέταρτη 17 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 18:00 στο τηλέφωνο 2104143054 ή να στείλουν email με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, Α.Μ. μέλους, Α.Α.Τ και τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση members@olympiacos.org.

Τους τυχερούς θα αναδείξουν παλαίμαχοι και εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά την κλήρωση τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στο www.olympiacos.org και η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας από τις 12:00 έως 19:00 με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: