Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Για ένα αποτέλεσμα σήμερα

Σήμερα το βράδυ (21:45 ΑΝΤ1), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γερμανική Χέρτα, (3η στο Γερμανικό πρωτάθλημα), και χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Εκτός και αν γίνουν ομορφιές του ποδοσφαίρου στην Λισσαβόνα και κερδίσει η Μπενφίκα την Μέταλιστ με 8-0.
Καλό θα ήταν να μην μπει η ομάδα στο τρυπάκι της ισοπαλίας όσον αφορά το σημερινό ματς. Το μόνο που θα πρέπει να τον ενδιαφέρει θα πρέπει να είναι η νίκη και τίποτε άλλο. Αν παίξει για την ισοπαλία δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσουμε απρόοπτες καταστάσεις.
Πως τα φέρνει η ζωή όμως. Και πέρυσι τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός έπαιζε πάλι με Γερμανική ομάδα (Βέρντερ Β) στο Καραϊσκάκη την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League τότε.
Και τότε ήθελε μόνο έναν βαθμό για να περάσει. Πέρυσι έκανε το σωστό Διέλυσε την Βέρντερ με 3-0 και λίγα ήταν και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Έκανε δηλαδή ότι πρέπει να κάνει μια μεγάλη ομάδα. Έπαιξε μόνο για την νίκη.
Αυτό απαιτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να κάνει και σήμερα η ομάδα. Να παίξει μόνο για την νίκη. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήδη φέτος έχει υποστεί έναν εξευτελιστικό αποκλεισμό από τους Κύπριους της Ανόρθωσης για το Champions League.
Οπότε δεν χωράει δεύτερος Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, ειδικά στην έδρας μας.
Ο κόσμος θα είναι παρών όπως πάντα στο Καραϊσκάκη. Το ίδιο θα πρέπει να είναι και οι παίκτες.
Να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να έχουν στο μυαλό τους ένα αποτέλεσμα μόνο. Την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: