Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Λέτο-Τον Ιούνιο θα δούμε αν θα μείνω

Πριν την προπόνηση (19:00) της Τρίτης, ο Σεμπάστιαν Λέτο βραβεύτηκε από τον βουλευτή Πειραιά, Πέτρο Μαντούβαλο για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής. Ο Αργεντινός μέσος δήλωσε ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και παρέπεμψε στον Ιούνιο αναφορικά με το ζήτημα της παραμονής του ή όχι στον Πειραιά.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, μου αρέσει ο κόσμος, οι συνθήκες στην ομάδα, τα πάντα. Θα περιμένουμε τον Ιούνιο να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Προς το παρόν είμαι ευτυχισμένος και θέλω να το απολαύσω», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λέτο για το μέλλον του στην ομάδα.

Για το γκολ που πέτυχε στη νίκη με 2-1 επί του Θρασύβουλου, επισήμανε πως «ήταν ένα από τα ωραιότερα γκολ, πολύ σημαντικό για μένα και την ομάδα. Το έψαχνα καιρό και με κάνει πολύ ευτυχισμένο», ενώ για το ματς του Σαββάτου στην Τρίπολη με τον Αστέρα, τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε το νέο χρόνο με νίκη».

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν αυτή επηρεάσει τον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός σχολίασε: «Ήταν καλή από την άποψη ότι μπορέσαμε να δούμε τις οικογένειές μας και να περάσουμε μαζί τους κάποιες όμορφες στιγμές. Από την άλλη η διακοπή ισχύει για όλες τις ομάδες και τις επηρεάζει όλες. Πιστεύω ότι με καλή προπόνηση αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσουμε να επανέλθουμε και να είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: