Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Κίνδυνος να χαθεί ο Σκούρτης. Πάει για Λάτσιο

Ο δανεισμός του Σκούρτη σε μία εκ των Γιάννινα ή ΟΦΗ δεν προχώρησε, καθώς οι μεν πρώτοι δεν ήθελαν επιθετικό και οι δε δεύτεροι δεν είχαν κενή θέση ξένου και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο νεαρός φορ θα μεταβεί στη Ρώμη προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Λάτσιο, η οποία φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση. Ο 17χρονος άσος ενδέχεται να υπογράψει με την ομάδα Νέων.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να η διοίκηση του Ολυμπιακού να του προτείνει επαγγελματικό συμβόλαιο, μπροστά στο ενδεχόμενο να "χαθεί" ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Σχόλιο Sports-blog
Κανονίστε ρε λαμόγια και άμπαλοι που έχετε κάνει τον Ολυμπιακό σαν τα μούτρα σας, να χάσετε άλλο ένα ταλέντο μέσα από τα χέρια σας.
Κανονίστε γιατί δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.
Απογοήτευση. Δεν μπορώ να βρω άλλη λέξη να περιγράψω το πόσο ηλίθιοι και άσχετοι άνθρωποι μπορεί να υπάρχουν μέσα στον Ολυμπιακό. Δεν βλέπετε ρε άμπαλοι ότι το παιδί είναι αυθεντικό ταλέντο? Τι άλλο θέλετε να κάνει δηλαδή για να σας ανοίξει τα μάτια?
Είσαστε άξιοι της μοίρας σας. Και εσείς και εμείς. Που περιμένουμε εδώ και 20 χρόνια να δούμε κάποιον παίκτη να βγαίνει από τα φυτώρια της ομάδας μας. Τελικά είμαι σίγουρος πλέον. Δεν πρόκειται να δούμε ΠΟΤΕ κανένα πιτσιρικά από τις ακαδημίες να παίζει στην πρώτη ομάδα.
Να με θυμηθείτε ούτε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο πρόκειται να δούμε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: