Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Έπιασε πάτο ή έχει κι άλλο ακόμη?

Λοιπόν «Καίσαρα του Πειραιά» Σωκράτη? Πιάσαμε πάτο ή έχει και άλλο ακόμη?
Τώρα θα μου πεις τι ρωτάω. Μήπως ασχολείσαι καθόλου για να ξέρεις? Μήπως ασχολήθηκες καθόλου όλη την χρονιά φέτος? ΟΧΙ. Το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να βρεις τα λεφτά για να τα βάλεις στην τσέπη. Από το καλοκαίρι μιλάς συνέχεια για χρήματα. Για ποδόσφαιρο όμως δεν μίλησες ούτε μια στιγμή. Έτσι δεν γίνονται οι ομάδες όμως. Και τώρα το βιώνεις με τον πιο σκληρό τρόπο. Μόνο που φταις αποκλειστικά ΕΣΥ για το κατάντημα αυτό. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Για να μην κοροϊδευόμαστε. Αυτή είναι η αλήθεια. Γέρασες και ξεκούτιανες μου φαίνεται.
Και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και το φετινό καλοκαίρι και θα μας πεις πάλι ότι δεν έχουμε λεφτά. Έτσι δεν είναι? Γιατί δεν θα παίζουμε στο Champions League και δεν θα πάρουμε τα μπικικίνια της ΟΥΕΦΑ.
Θέλεις να σου πω την απάντηση που θα πάρεις από όλους τους οπαδούς του Θρύλου?
Στα παπάρια μας.
Να τα βρεις και να τα βάλεις από την τσέπη σου το καλοκαίρι.

Γιατί εσύ είσαι ο υπεύθυνος που δεν θα παίζουμε Champions League. Όταν όλοι όσοι πονάνε πραγματικά γι αυτή την ομάδα ούρλιαζαν το περασμένο καλοκαίρι για το πόσο κρίσιμο, (για οικονομικούς κυρίως λόγους), είναι το φετινό πρωτάθλημα εσύ έξυνες τα «φρύδια» σου και έκανες 1,5 μήνα διακοπές στην Μύκονο.
Τώρα βάλε το χέρι στην τσέπη και κάνε μεταγραφές το καλοκαίρι, γιατί αλλιώς του χρόνου όχι 19.000 διαρκείας δεν θα έχεις. Ούτε 3.000. Και όσο στοίχημα θέλεις γι αυτό. Και το Καραϊσκάκη θα είναι μόνιμα μισοάδειο.
Γιατί η κοροϊδία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Διέλυσες την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: