Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η Αποστολή για τον Πανιώνιο

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: 

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (31/1, 16:45) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. 

Ο Λούα Λούα συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Γκαλίτσιος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Μήτρογλου συνέχισε την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί από τον γιατρό. 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: 

Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: