Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ας μιλήσουν οι παίκτες τώρα

Πολύ φασαρία έγινε τελευταία για τα τεκταινόμενα στον Ολυμπιακό. Τα είπαμε όλα για τους προπονητές , τα είπαμε όλα για τον πρόεδρο, για την διοίκηση για τους πάντες εκτός από τους παίκτες.
Κάπου πρέπει να φταίνε και αυτοί λοιπόν όσον αφορά στο φετινό χάλι της ομάδας. Ίσως έχουν τελικά και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Και αυτό διότι αυτοί είναι που δεν μπορούν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν , δεν μπορούν να νικήσουν ούτε τον φετινό Ηρακλή και δεν μπορούν να κάνουν ούτε μια ευκαιρία στα 4-5 τελευταία παιχνίδια. Κάπου θα πρέπει να φταίνε για τα χάλια στις προπονήσεις όπως είπε και ένας σοβαρός συνάδελφος τους( βλέπε Μέλμπερκ).
Και μάλλον με την συμπεριφορά τους δικαιώνουν όσους τους βρίζουν στα τελευταία ματς. Έστω και αν αυτό δεν είναι και το σωστότερο αυτή την στιγμή. Κάποιος λοιπόν θα πρέπει να μας εξηγήσει τι συμβαίνει φέτος και οι περισσότεροι σέρνονται. Κάποιος θα πρέπει να μας πει γιατί ενώ πέρυσι ήταν παικταράδες, φέτος δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε 2 πάσες μεταξύ τους. Και θα πρέπει επιτέλους να κλείσουν το στοματάκι τους και να αφοσιωθούν σε αυτό για το οποίο αμείβονται πλουσιοπάροχα. Γιατί από δηλώσεις χορτάσαμε φέτος αλλά από πράξεις τίποτα. Έτσι δεν είναι κ. Ντουντού?
Ευτυχώς το κατάλαβες και αποφάσισες να σταματήσεις να μιλάς. Έστω και αν πλέον είναι πολύ αργά
Λοιπόν μάγκες έφτασε η ώρα να βγείτε μπροστά και να αποδείξετε ότι αξίζετε τα χρήματα που παίρνετε από τον Ολυμπιακό. Αποδείξτε ότι είσαστε άξιοι να φοράτε την φανέλα του Θρύλου γιατί πλέον δεν έμεινε και τίποτε άλλο. Πλέον όλο το βάρος πέφτει στα πόδια σας. Και εσείς θα είσαστε οι υπόλογοι πλέον. Μέσα σε ένα μήνα διαλύσατε ότι χτίζατε σε μια ολόκληρη σεζόν.
Μένουν ακόμη 11 ματς για την κανονική περίοδο και άλλα 6 για τα play offs, στα οποία θα παίξουμε φέτος κατά πάσα βεβαιότητα. Κανονίστε να μην ξευτιλιστείτε.
Περιμένω να δω την αντίδραση σας μέσα στο γήπεδο. Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί ξέρει τον δρόμο. Και το καλοκαίρι είναι κοντά. Να το θυμάστε.
Τα ψέματα τελείωσαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: